plandata Апартамент 5 Апартамент 6 Апартамент 7 Апартамент 8 Апартамент 33 Апартамент 34 Апартамент 35 Апартамент 36
Етаж
Тип
Спални
Бани
Обща площ (кв.м.)
Цена
Статус
ЕТАЖ 3
Апартамент 5 3 Тристаен
2
1
83.75
0,00 €    Продаден
Апартамент 6 3 Тристаен
2
1
101.05
0,00 €    Продаден
Апартамент 7 3 Двустаен
1
1
76.96
0,00 €    Продаден
Апартамент 8 3 Тристаен
2
1
95.71
0,00 €    Продаден
Апартамент 33 3 Тристаен
2
1
95.36
0,00 €    Продаден
Апартамент 34 3 Двустаен
1
1
65.39
0,00 €    Продаден
Апартамент 35 3 Двустаен
1
1
63.41
0,00 €    Продаден
Апартамент 36 3 Тристаен
2
1
123.76
0,00 €    Продаден