plandata Апартамент 9 Апартамент 10 Апартамент 11 Апартамент 12 Апартамент 37 Апартамент 38 Апартамент 39 Апартамент 40
Етаж
Тип
Спални
Бани
Обща площ (кв.м.)
Цена
Статус
ЕТАЖ 4
Апартамент 9 4 Тристаен
2
1
83.75
0,00 €    Продаден
Апартамент 10 4 Тристаен
2
1
101.05
0,00 €    Продаден
Апартамент 11 4 Двустаен
1
1
76.96
0,00 €    Продаден
Апартамент 12 4 Тристаен
2
1
95.71
0,00 €    Продаден
Апартамент 37 4 Тристаен
2
1
95.36
0,00 €    Продаден
Апартамент 38 4 Двустаен
1
1
65.39
0,00 €    Продаден
Апартамент 39 4 Двустаен
1
1
63.41
0,00 €    Продаден
Апартамент 40 4 Четиристаен
3
1
123.76
0,00 €    Продаден