plandata Апартамент 13 Апартамент 14 Апартамент 15 Апартамент 16 Апартамент 41 Апартамент 42 Апартамент 43 Апартамент 44
Етаж
Тип
Спални
Бани
Обща площ (кв.м.)
Цена
Статус
ЕТАЖ 5
Апартамент 13 5 Тристаен
2
1
83.75
0,00 €    Продаден
Апартамент 14 5 Тристаен
2
1
101.05
0,00 €    Продаден
Апартамент 15 5 Двустаен
1
1
76.96
0,00 €    Продаден
Апартамент 16 5 Тристаен
2
1
95.71
0,00 €    Продаден
Апартамент 41 5 Тристаен
2
1
95.36
0,00 €    Продаден
Апартамент 42 5 Двустаен
1
1
65.39
0,00 €    Продаден
Апартамент 43 5 Двустаен
1
1
63.41
0,00 €    Продаден
Апартамент 44 5 Четиристаен
3
1
123.76
0,00 €    Продаден