plandata Апартамент 17 Апартамент 18 Апартамент 19 Апартамент 20 Апартамент 45 Апартамент 46 Апартамент 47 Апартамент 48
Етаж
Тип
Спални
Бани
Обща площ (кв.м.)
Цена
Статус
ЕТАЖ 6
Апартамент 17 6 Тристаен
2
1
83.75
0,00 €    Продаден
Апартамент 18 6 Тристаен
2
1
101.05
0,00 €    Продаден
Апартамент 19 6 Двустаен
1
1
76.96
0,00 €    Продаден
Апартамент 20 6 Тристаен
2
1
95.71
0,00 €    Продаден
Апартамент 45 6 Тристаен
2
1
95.36
0,00 €    Продаден
Апартамент 46 6 Двустаен
1
1
65.39
0,00 €    Продаден
Апартамент 47 6 Двустаен
1
1
63.41
0,00 €    Продаден
Апартамент 48 6 Четиристаен
3
1
123.76
0,00 €    Продаден